Placeholder
  • A borsófehérje hatása és fogyasztása

    A borsófehérje hatása és fogyasztása

    Az egészséges életmód és a növényi alapú táplálkozás kedvelői sokáig kizárólag a búza- és a szója-tartalmú gabonaszeletek, valamint turmixok áldásos hatását élvezhették. Szerencsére – mivel egyre nő a növényi alapú étrendet követők tábora – egyre több finomság közül válogathatunk és vannak köztük igazán különlegesek is. Ilyen különlegesség a borsófehérje is, ami kiváló választás mindazoknak, akik olyan fehérjeforrást keresnek, ami növényi alapú, energiát ad és...
  • Bio növényi fehérjék nem csak húsmentesen étkezőknek

    Bio növényi fehérjék nem csak húsmentesen étkezőknek

    Szervezetünknek feltétlenül szüksége van fehérjére ahhoz, hogy testünk megfelelően működjön.  A diétázók egyik leggyakoribb hibája, hogy miközben lemondanak a húsról, nem pótolják máshonnan a szervezetnek hiányzó fehérjét. A dietetikusok azért nem kedvelik és ajánlják az egyoldalú diétákat, amelyek kivonnak valami fontos, a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagforrást a szervezetből, mert általában az emberek elfelejtik pótolni azt.
  • Csupa csemege – fehérjéből sosem elég!

    Csupa csemege – fehérjéből sosem elég!

    Webáruházunk méltán népszerű termékei a vegán fehérjék, hiszen a vegán és a vega étrend, a diéta a sportos életmód is elképzelhetetlen fehérjepótlás, növényi fehérjék nélkül. Cikkünk ezúttal nem csak móka és kacagás lesz, de úgy véltük, nem árt pár alapdolgot tudni – önmagunkról, illetve az ehhez szorosan kapcsolódó, élethez nélkülözhetetlen fehérjékről. Zárásaként ígérjük, lazítunk a gyeplőn, és megmutatjuk, hogy a tudós is lehet homo ludens, azaz...
  • Itt a tavasz, nyílnak a növényi fehérjeforrások

    Itt a tavasz, nyílnak a növényi fehérjeforrások

    Végre-végre itt a tavasz, a Nap erőre kap, a kifakult színek felélénkülnek. A fák kinyújtóznak, csak úgy ropog a kérgük! Az egész flóra kivirul, hajt, virágzik, hihetetlen ütemben fejlődik – a növényi fehérjék frissen és üdén várják, hogy bejussanak a szervezetünkbe. Pár nap múlva szép májust, vele az édesanyákat köszönthetjük.
  • Kenderkóc, kenderbeton, kenderház, kendermag, kenderfehérje

    Kenderkóc, kenderbeton, kenderház, kendermag, kenderfehérje

    A minap több órám telt azzal, hogy a BIO, nyers hántolt kendermaghoz kerestem információkat – szerettem volna valami új, fincsi, karakteres vegán proteines receptet kiötleni. Ebből egyelőre nem lett semmi, de elképesztő érdekességekbe botlottam a kender felhasználási módjairól. Úgy gondoltam, vétek lenne nem megosztani veletek. Természetesen nem megyünk el szó nélkül a kendermagfehérje parádés tulajdonságai mellett sem.
Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek