Placeholder

Szállítási módok és díjak

A küldemények kézbesítése, szállítása GLS futárszolgálattal és GLS csomagpontra és automatákba történik. Azután, hogy a megrendelt termékeidet átadtuk a futárszolgálatnak, kapsz egy értesítő e-mailt, amely tartalmazza a küldeményt azonosító csomagszámot és egy linket, ahol követheted csomagod útját és tájékozódhatsz a várható kiszállítási időpontról.


Szállítási módok:

 

GLS futárszolgálat , GLS Csomagpont és GLS automata

Kiszállítási idő: a 11:00 óráig beérkezett rendelések esetén a következő munkanapon, a 11:00 óra után beérkezett rendelések esetén két munkanap múlva.

A csomagod sikeres kiszállításához kérünk, hogy a lehető legpontosabban add meg adataid. Ha nem tartózkodsz a szállítási címen, de meg tudsz bízni valakit, hogy vegye át helyetted a csomagot, a megjegyzés rovatban tüntesd fel az elérhetőségeit. (pl. az irodaházadban a portaszolgálat, a kisbolt a szomszédban stb.) Sikertelen kézbesítés esetén a futárcég még kétszer próbálja meg kiszállítani a csomagod. Ha ekkor sem tudják átadni neked a megrendelt árut, a csomag visszaküldésre kerül, rendelésedet töröljük. Ebben az esetben, vagy ha a csomag átvételét visszautasítod, további megrendeléseidet kizárólag előre utalással vagy a vásárlás végén bankkártyás fizetéssel tudod rendezni, utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

Szállítási díjak:

Átvétel GLS csomagponton és automatából - csak előre fizetéssel (bankkártyás vagy banki átutatlásos) 

  • 0-15 000 Ft-ig 1 190 Ft
  • 15 000 Ft felett ingyenes

 

GLS futárszolgálat - házhozszállítás:

  • 0-15 000 Ft-ig  előre fizetés esetén: 1 490 Ft
  • 0-15 000 Ft-ig  utánvétes fizetés esetén: 1 890 Ft
  • 15 000 Ft felett ingyenes


Fizetési módok és díjak

Online bankkártyás fizetés - ingyenes

Áruházunkban lehetőséged van online bankkártyás fizetésre, banki átutalásra és utánvéttel történő fizetésre a csomag kézbesítésekor. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetned készpénzben vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének.
Az online bakkártyás fizetés a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító rendszerén keresztül valósulnak meg.  

A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A következő kártyákat fogadjuk el: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy kártyád felhasználható-e interneten keresztüli vásárláshoz! 

Elfogadott kártyatípusok: Banki átutalás - ingyenes


Banki átutalás esetén az Organiqa Team Kft. alábbi számlaszámára utalhatod át a megrendelésed összegét:

10702019-66290810-51100005

A közleményrovatban kérünk, tüntesd fel a megrendelésszámot.

A rendelés visszaigazolása után 3 nap áll rendelkezésedre, hogy a rendelésed összegét átutald bankszámlánkra. Amennyiben az nem érkezik be hozzánk a megadott időn belül, a megrendelésed törlődik.

Utánvétes fizetés

Utánvétes fizetés esetén készpénzben vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni vásárlásod értékét a futárszolgálat munkatársánál vagy a kiválasztott csomagponton. 


Akciós kuponok felhasználása:

Vásárlásonként csak 1 db akciós kupon beváltására van lehetőséged. Különböző akciós kuponok kedvezményei nem összevonhatók.

Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek