Placeholder

Kik vagyunk?

Magyarországon az elsők

Az Organiqa Superfoods márkával 2011-ben találkozhattál először. Magyarországon elsőként kezdtünk el bio superfood termékeket forgalmazni. Azóta többször kibővíttetük kínálatunkat és kifejlesztettük saját termékcsaládjainkat is.

Missziónk az elmúlt 12 év alatt viszont nem változott: most is azért dolgozunk, hogy a kiváló minőségű bio és természetes termékeket a lehető legkedvezőbb áron juttassuk el hozzád.

Organiqa - több mint superfood


Az Organiqa mögött ketten állunk: Erna és Gergő. Aktív, sportoló emberek vagyunk, és nagyon figyelünk a minőségi táplálkozásra, mert rájöttünk, mennyivel jobb a közérzetünk, ha kiegyensúlyozottan táplálkozunk. Életünkben fontos szerepet játszik ezen kívül a tudatos és egészséges napi ritmus, a visszahúzódás és befelé figyelés is.

Az Organiqa egy olyan tér, ahol mindenki talál magának valami inspirációt, új ötletet a napi életvezetéshez, vagy egyszerűen csak felteheti kérdéseit, mi pedig segítünk az úton.

Missziónk


Egészségügyi problémáinkra kerestünk megoldást, amikor belebotlottunk a superfoodokba, megkóstoltuk és lassan beépítettük mindennapjainkba ezeket a szuperkoncentrált hatóanyagtartalmú növényi és gyümölcsporokat. Eleinte mi is külföldről szereztük be az utánpótlást, és ekkor jött a gondolat, hogy forgalmazzuk, ismertessük meg itthon is az emberekkel.

Az általunk forgalmazott termékek mind-mind a mai világ kihívásaira adott „mankók”, az egészségesebb életmód megtalálásához.

Partnereink

Vásárlóink mondták

Organiqa

Hormonegyensúly Mix Por

Megoldhatatlannak tűnő problémámat oldotta meg 2 hónap alatt. Semmi más nem segített a kellemetlen tüneteken (orvos, gyógyszer, kenőcs) de mióta fogyasztom azóta mintha minden visszatért volna a normális állapotba. Nincs viszketés, égés, fájdalom! A párom is észrevette a feltűnő változást! Mindenkinek ajánlani tudom aki nőgyogyászati panaszokkal küzd!!! Csodálatos!!!

Lexie
Organiqa

Spirulina Tabletta

Korrekt eladó, gyors szállítás, jó minőségű termék, a kutyáim is rászoktak. Vigyázat, függőséget okoz a négylábúaknál :-)

Filep Mária
Organiqa

Szuperzöld Mix

Mindennel nagyon elégedett vagyok, ismerősöknek is mindig ajánlom. Én Acai bowl-ban vagy joghurtban elkeverve eszem granolával. Van még 3 féle Organiqa mixem, amivel sokszor együtt eszem, az összesnek természetes, finom íze van és már pár hét elteltével is lehet érezni a pozitív hatásokat. Mindenképpen újrarendelős!

Borka

Miért válassz minket?

Megbízható bolt

Vásárlóink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Nálunk nincs átverés, nincs ködösítés. Mi a hosszú, gyümölcsöző és őszinte partnerkapcsolatokban hiszünk.

Megbízható forrás

Minden termékünk szigorú minőségbiztosítási feltételekhez kötött. Folyamatosan ellenőrzött, laborban tesztelt alapanyagokból dolgozunk, fenntartható módon.

Megbízható szakmai forrás

Ha bármiben bizonytalan vagy, kérd a segítségünket! Több mint 10 év tapasztalattal rendelkezünk, így mindenképp tudunk segíteni neked a választásban!

Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek