Placeholder
  • Vegán fehérjés sült zabkása

    Vegán fehérjés sült zabkása

    Sülve vagy főve, mi imádjuk a zabkását. De kóstoltátok már egy kis extra fehérjével? Hozzávalók 6 szelethez:150 g zabpehely50 g Organiqa Csokoládé&Maca vegán fehérje mix1 ek chia mag2 tk fahéj2 banán2 dl növényi tej50 g áfonya
  • Díszes zabkása

    Díszes zabkása

    Díszítsd fel a reggeli zabkásád! Bátran használj aszalt gyümölcsöket, kakaóbabot, magvakat, az eredmény nemcsak szemet gyönyörködtető, hanem finom is lesz. Hozzávalók 1 adaghoz:5 ek zabpehely¼ tk őrölt fahéj1 tk chia magfél banán220 ml növényi tej vagy víz
  • Szuperimmun chia puding

    Szuperimmun chia puding

    Íme a sokak által kedvelt chia puding egy újabb változata. Íze kissé pikáns a benne lévő chilinek köszönhetően, de a hűvösebb napokon kifejezetten jól jön, mert fokozza a vérkeringést, ezáltal fel is melegít egy picit.  Kiváló reggeliként vagy desszertnek őszi-téli napokon.
  • Acai bowl - a food bloggerek nagy kedvence

    Acai bowl - a food bloggerek nagy kedvence

    Napjainkban a food bloggerek receptjeinek sztárja az acai bowl, másnéven acai tál. Nem véletlenül, hiszen egyik alap alkotóeleme az acai por, mely kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, emellett nagyon látványos szuperétel készíthető belőle intenzív színe miatt.
  • Édes magkrém hormonegyensúly mix porral

    Édes magkrém hormonegyensúly mix porral

    Mutatunk egy újabb receptet, amivel könnyedén becsempészheted a mindennapjaidba a hormonegyensúly mix port. Az édes magkrém nagyon jól elfedi a hormonegyensúly mix ízét, így azoknak is bátran ajánljuk, akik nehezen barátkoznak meg a keverékben található maca por ízével.
Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek