Placeholder
  • Zöld smoothie kezdőknek

    Zöld smoothie kezdőknek

    Ha még nem vagy járatos a zöld turmixok világában és nem tudod, hogy mit mivel párosíts, kezdd ezzel az egyszerű, de annál finomabb recepttel.
  • Mango-homoktövis smoothie bowl

    Mango-homoktövis smoothie bowl

    Íme egy újabb szemet gyönyörködtető, lelket melengető finomság. Hozzávalók 2 személy részére: 1 érett mangó 50 ml frissen facsart narancslé 25 ml homoktövis püré 25 g Organiqa Bio rizsfehérje por tetszés szerinti édesítőszer: méz, agavé szirup, folyékony stevia stb. A tetejére: friss gyümölcsök pl. mangó, maracuja, papaya, filézett citrusok A mangót hámozzuk meg, majd daraboljuk fel. Facsarjuk ki egy nagyobb fél narancs levét, majd mérjük...
  • Acai bowl - a food bloggerek nagy kedvence

    Acai bowl - a food bloggerek nagy kedvence

    Napjainkban a food bloggerek receptjeinek sztárja az acai bowl, másnéven acai tál. Nem véletlenül, hiszen egyik alap alkotóeleme az acai por, mely kiemelkedően magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, emellett nagyon látványos szuperétel készíthető belőle intenzív színe miatt.
  • Acai smoothie bowl

    Acai smoothie bowl

    Acai smoothie bowlból sosem elég:) Ha szeretnétek kipróbálni egy újabb változatot, amely nem csak finom, de fel is pörget, ez legyen az. A guarana gondoskodik arról, hogy ne aludjatok el az íróasztal mellett. De akkor is segítségetekre lehet, ha éppen edzés előtt növelnétek az energiaszintet.
  • Csokoládés smoothie

    Csokoládés smoothie

    Íme egy isteni csokis smoothie recept, amellyel biztosan jól indul a reggel. A receptet Anita osztotta meg velünk, kipróbáltuk és azóta többször is elkészítettük.
  • Banános-körtés smoothie maca porral, hogy energikusan induljon a reggel

    Banános-körtés smoothie maca porral, hogy energikusan induljon a reggel

    Ki ne szeretné, ha minden reggele vidáman, energikusan indulna? Ehhez egy szuper smoothie lehet a megfelelő reggeli italod. Íme a recept:Hozzávalók:2 fagyasztott banán1 nagyobb körte2 teáskanál Organiqa bio maca por2 evőkanál citromléElkészítés:Vágd nagyobb kockákra a körtét, és a fagyasztott banánnal turmixold össze. Ízesítsd citromlével és Organiqa maca porral, turmixold össze, majd kanalazd egy tálba.Díszítheted friss gyümölcsökkel vagy Organiqa bio goji bogyóval vagy Organiqa bio...
Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek