Placeholder
  • Feltöltő forró ital hideg napokra

    Feltöltő forró ital hideg napokra

    Jönnek a hidegebb őszi-téli napok, már nem kívánjuk a hűsítőket. Jöjjön hát helyettük egy igazán feltöltő, energizáló forró ital! Remek indítás kávé is helyett reggel. Adaptogén növényekkel van tele, melyek segítenek a stresszes mindennapokban energikusnak és vidámnak maradni. Férfiaknak is melegen ajánlott!
  • Szuperkönnyű baobabos gyümölcsfröccs

    Szuperkönnyű baobabos gyümölcsfröccs

    A nyári partik kedvence lehet az itt következő baobabos gyümölcsfröccs, melyet az alkoholmentes italok kedvelőinek ajánlunk:
  • Pink Latte

    Pink Latte

    Nem tudod, hogyan fogyaszd a hormonegyensúly mix port? Íme egy nagyon finom pink latte, amit napközben bármikor kortyolgathatsz, akár kávé helyett is. Az ital gyönyörű színe garantáltan feldobja a napodat !
  • Matcha latte

    Matcha latte

    Alternatívát keresel a reggeli kávéd helyett? Vagy csak csökkentenéd a napi adagot, de mégis szeretnél élénk maradni egész nap? Próbáld ki a Matcha lattét, melyben a matcha zöld teapor biztosítja majd, hogy délután sem alszol el. Hozzávalók: Organiqa matcha por - 1/2 kávéskanál 1/4 csésze forró víz 3/4 csésze növényi tej méz vagy agavé szirup édesítésnek Elkészítés: öntsd le a matcha port forró vízzel, jól keverd...
Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek