Placeholder

Bio, egészség, erő

Szeretnél egészségesebben élni, és vigyázni a testedre? Gyógyszerek nem jöhetnek szóba, mert hiszel a természetben, és tudod, hogy ő az, aki a számodra a legjobb megoldást nyújta? Tudatos fogyasztó vagy, és fontos neked, hogy bio terméket vásárolj? Akkor nálunk jó helyen jársz! Erősítsd az immunrendszered, táplálkozz tudatosan - a testi és lelki egészséged érdekében - a bio superfoodjainkkall!

Ellenőrzött minőség, szakmai tudás

Minden termékünk szigorú minőségbiztosítási feltételekhez kötött. Folyamatosan ellenőrzött, laborban tesztelt alapanyagokból dolgozunk, fenntartható módon. Ezen kívül vásárlóink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Nálunk nincs átverés, nincs mellébeszélés, helyette korrekt tájékoztatást és a választásban való segítséget kapsz, mert mi a hosszú, gyümölcsöző és őszinte partnerkapcsolatokban hiszünk.
Liquid error (snippets/collection-template-mansory line 7): Array 'collection.products' is not paginateable.

Superfood - mitől szuper a szupertáplálék?

Azt mindannyian tudjuk, hogy a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztása nagyon fontos az egészségünk megőrzéséhez, és kerülnünk kell a cukros és zsíros ételeket. De pontosan mitől szuper a superfood, a szupertáplálék?

Azokat az ételeket nevezzük szupertáplálékoknak, melyek különösen gazdag tápanyagtartalmuknak köszönhetően segítenek a betegségek leküzdésében és lassítják az öregedési folyamatokat. A szupertáplálékok többek között esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, antioxidánsokat és enzimeket tartalmaznak, melyek egyre kevésbé vannak jelen a mindennapi ételeinkben. Bár ezeket a zöldségeket, gyümölcsöket és magvakat az emberiség mar évezredek óta ismeri és használja a betegségek megelőzésére vagy gyógyítására, étkezési szokásaink az utóbbi évtizedekben megváltoztak. Nincs időnk teljes értékű ételek készítésére, egyszerűbb a fagyasztott, előre elkészített, feldolgozott ételekhez nyúlnunk. Egyre több orvos és dietetikus egyetért abban, hogy ezen ételek nem tartalmazzák teljes mértékben a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat.

Egészségünk megőrzéséhez érdemes tehát napi szinten beépíteni étkezésünkbe ezeket a szupertáplálékokat, melyek rendszeres fogyasztása pozitívan befolyásolja életminőségünket.

Webshopunkban megtalálsz sokféle superfoodot, emellett pedig a Balance terméksorozatunk, az alga termékeink és a vegán fehérjék is segítik az egészséges egyensúlyt a természet erejével fenntartani.

Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek