Placeholder

Kakaós fehérjeszelet

Hozzávalók 6 szelethez:

125 g apró szemű zabpehely

6 szem magozott datolya

20 g Organiqa Bio Csokoládé-Maca vegán fehérje mix

40 g agavé szirup

50 g nyers csokoládé, olvasztva (+ 25 g díszítéshez)

30 ml növényi tej

1 nagy csipet Himalájai só

Elkészítés:

A datolyát az agavé sziruppal, növényi tejjel és a fehérje mix-szel együtt turmixoljuk krémesre. A zabpelyhet száraz serpenyőben pirítsuk illatosra. A nyers csokoládét vízgőz felett olvasszuk fel. Egy nagyobb keverőtálba öntsük az előzőeket, majd nedves kézzel gyúrjuk össze, egy csipet sóval ízesítsük.

Sütőpapírral béleljünk ki egy kisméretű műanyag dobozt/tálcát (kb. 12 cm x 18 cm) és ebbe nyomkodjuk a masszát. Egy éjszakát hagyjuk hűtőben dermedni, ezután éles késsel szeleteljük. A tetejét olvasztott nyers csokoládéval megcsorgatva díszíthetjük.

Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek