Barion Pixel

Fehér csokiba mártott eperszemek

Az áruházak polcain megjelent az első tavaszi gyümölcs: az eper. Bár még nem olyan zamatos, mint a hazai, mégis kívánjuk, hiszen a hosszú tél után végre valami friss, szemet gyönyörködtető szín és főleg új íz! Hogy egy picit megédesítsük, mártogassuk finom fehér csokiba, melyhez az alapreceptet itt találjátok:

Fehér csoki alaprecept:
1 és 1/2 csésze kakaóvaj- apróra törve
3/4 csésze kókuszolaj
1/2 csésze bio nádcukor vagy az általad választott édesítő
2 teáskanál vanília kivonat

Ha jobban szereted a sötét színű csokit, tegyél az alaprecepthez 2 teáskanál Organiqa bio kakaóport is.

Gőz fölött olvasszuk meg a kakaóvajat, keverjük hozzá a kókuszolajat, majd a nádcukrot és a vanília kivonatot. Amikor minden összetevő felolvadt, a megmosott eperszemeket egyenként belemártjuk a folyékony (fehér) csokoládéba, majd fogyasztásig tálcán hűtjük.

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez.
Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek