Placeholder

Vélemények

Based on 1036 reviews
93%
(959)
5%
(54)
1%
(9)
0%
(4)
1%
(10)
Hormonegyensúly kapszula

Nagyon hatásos! Újra fogom rendelni, amikor elfogy :) Sok pozitív változást tapasztaltam, amióta szedem.

Hangulatjavítás kapszula 60 db

Pajzsmirigy komplex kapszula 60 db

Bio Kakaópor 150g (Criollo)

P
Bio egész Kakaóbab 125g (Criollo)
Piroska B.

Bio egész Kakaóbab 125g (Criollo)

Működik!

Nagyon hasznos, remélem beállítja a ciklusomat!

Könnyen oldódik, az íze viszont nekem nem jött be, a csokisé sokkal finomabb, de ettől függetlenül bátran ajánlom mindenkinek, mert szuper termékek.

Tökéletes

A legjobb vegan fehérje por, amit valaha ittam. Nagyon féltem tőle, de a kedvencem lett. Könnyen oldódik, az íze nagyon finom.

Egész jó!

Ételekbe szoktam használni, könnyű vele dolgozni, semleges az íze, biztosan rendelni fogok még :)

Imádom

Ételekbe, süteményekbe teljesen kiváló!

Szuper

Gyorsan megkaptam a rendelt Hormonegyensúly mixet. Smoothieban iszom, de narancslében is könnyedén feloldódik és finom is:)

Nehéz napok könnyedén kapszula 60 db

Hormonegyensúly tabletta értékelés

Nagyon gyorsan fejti ki pozitív hatását, a pms tüneteket nekem 100%-ban elmulasztotta, kedvező hatással van a hangulatra, alvásra, és a menstruációs fájdalmak is jóval kisebbek. Ajánlom mindenkinek, főleg 40 év felett.

Barátcserje kivonat kapszula 60 db

Baratcserje kapszula

Ha lehetne, 10 csillag menne.
Nekem visszaadta az eletem. Rettento magas volt a prolaktin szintem. Szedultem, fajt a fejem, homalyosan lattam. Amiota szedem, visszakaptam az eletem!!!

Szuperzöld mix

Lassan egy hónapja eszem a szuperzöld mixet, amit joghurtba szoktam belekeverni. Nekem nagyon sokszor édesség utáni vágyam volt, amit azóta mióta eszem a port, nagyon ritkán érzek. Nagyon jól eltelít, s nem sóvárgok az édes után. Ezzel együtt a hormonegyensúlytablettát is elkezdtem, s együttes hatásuknak tulajdonítom a hajam hullásának megállását. Nagyon klassz készítmények. Köszönöm hogy rátoktalálhattam 💖

Egyelőre semleges

Elég sok hormonális gondom van,ezért több mindent berendeltem,de még nem tapasztaltam változást, szerintem nekem több időre van szükségem egy ilyen 100%-ban bio dologgal. De majd beszámolok ha látok/érzek változást.

Segít az elalvásban, én meg vagyok vele elégedve.

Gyors és hatásos

Nagyon gyorsan, már másnap ideér a csomag 😊
Egy hét alatt megállt a hajhullásom, ami annyira brutális volt, hogy féltem hajatmosni. A hajam több mint fele kihullott mióta a fogamzásgátlót abbahagytam (kb fél éve.) A menstruációm kb 2 napig tartott, amit tisztasági betéttel áttudtam vészelni. 20 naponta érkezett ez a kb semmi. Most kíváncsi leszek, hogy vajon normál mennyiségű lesz a mensesem. A hajam elkezdett nőni, egy csomó babahajam van... Nekem nagyon pozitív a hatása a hormonegyensúly tablettának.

Bio Matcha tea por 60g

Bio Matcha tea por 60g

Bio Chlorella tabletta 250 db

Ideális emésztés kapszula 60 db

C
Bio Acai por 60g
Csilla S.
Acai por

Minden termékükkel elégedett vagyok. Az Acai port más porokkal együtt összekeverve használom.Nagyon feltölt energiával és vitamínokkal ásványi anygokkal.

Máté

Szuper termék, finom az íze és jól oldódik. A tasak praktikuma (könnyen visszazárható) csak kellemes plusz.

Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek