Placeholder

Sikeres regisztráció

1880x970 px
Köszönjük, hogy kitöltötted a viszonteladói regisztrációt! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak a további lépésekkel.

Organiqa - több mint superfood

Az Organiqa mögött ketten állunk: Erna és Gergő. Aktív, sportoló emberek vagyunk, és nagyon figyelünk a minőségi táplálkozásra, mert rájöttünk, mennyivel jobb a közérzetünk, ha kiegyensúlyozottan táplálkozunk. Életünkben fontos szerepet játszik ezen kívül a tudatos és egészséges napi ritmus, a visszahúzódás és befelé figyelés is. Az Organiqa egy olyan tér, ahol mindenki talál magának valami inspirációt, új ötletet a napi életvezetéshez, vagy egyszerűen csak felteheti kérdéseit, mi pedig segítünk az úton.

Missziónk

Egészségügyi problémáinkra kerestünk megoldást, amikor belebotlottunk a superfoodokba, megkóstoltuk és lassan beépítettük mindennapjainkba ezeket a szuperkoncentrált hatóanyagtartalmú növényi és gyümölcsporokat. Eleinte mi is külföldről szereztük be az utánpótlást, és ekkor jött a gondolat, hogy forgalmazzuk, ismertessük meg itthon is az emberekkel. Az általunk forgalmazott termékek mind-mind a mai világ kihívásaira adott „mankók”, az egészségesebb életmód megtalálásához.
Köszönjük!
Valami hiba történt, próbáld újra...
Superfood hírek